Dan moet ze echt een dutje doen maar het duurt wel even voor ze in slaap valt. Meestal lopen we een rondje, wiegen we op de bal of neurien we voor haar.
Hier slaapt ze lekker in de grote hangmat op haar eigen kamer.
Image

Vandaag, 1 april, is ze helemaal zelf in slaap gevallen terwijl ze in de box naar de mobiel keek. Dat heeft Fiona nog nooit gedaan dus dat is heel knap van haar. We zijn erg trots op haar!
Image

Hier slaapt ze lekker in de wagen, dat komt niet zoveel voor want Fiona vindt het niet lekker om in de wagen te liggen. Gisteren hebben we ontdekt dat als ze op een kussen ligt, ze naar je kan kijken als je achter de wagen loopt. Dan vindt ze het wel fijn in de wagen. Ze kan dus al met oogcontact nabijheid van een ander ervaren. Dat is een grote stap in de ontwikkeling!
Image

s Avonds valt Fiona vaak aan de borst in slaap na de laatste voeding, zo tussen 2300 en 2400 uur. Janneke valt dan ook vaak al in slaap. Tibor legt Fiona dan over naar haar eigen bed. Daar hangt nu een hangmatje. Fiona slaapt dan vaak tot de volgende morgen en wordt tussen 600 en 900 uur weer wakker van de honger.
Image