Voor Fiona is op je buik liggen nu synoniem aan slapen. Wanneer ze met de poppen speelt, gaan die ook op hun buik slapen. En omdat ze hun hoofd nog niet zelf kan draaien, ligt de pop dus met haar gezicht plat in het kussen.
De playmobil poppetjes liggen ook allemaal op hun buik in bed. Het witte babytje mag altijd in de wandelwagen van haar. Ligt de baby op zijn buik, dan slaapt hij; ligt de baby op zijn rug, dan is hij wakker.

Laatst zat ze in de buggy en deden we nog wat boodschappen in Dolce Aqcua. Voor ze erin gaat zitten, doet ze zelf de rugleunig op liggen en klapt ze de kap open. Dan gaat ze zitten en klikt zelf de bandjes dicht, we mogen niet helpen. Deze keer was ze zo moe dat ze plotseling op haar buik probeerde te gaan liggen maar omdat ze heel hoog in de wagen kroop, viel deze achterover. Gelukkig niets ergs want hij viel eerst op de handvaten en de kap.

Mattia van de creche heeft een zusje gekregen, ze heet Martina. Fiona is dol op Martina. Ze weet het heel goed: eerst had Ilenia een dikke buik en daar zat Martina toen in. Toen ging Mattia naar opa en oma toe en was de buik van Ilenia niet meer dik. Nu is Martina er en die is heel klein, ze kan nog niet lopen. Wanneer we Ilenia tegenkomen, rent Fiona op de wandelwagen af om naar Martina te kijken. Laatst zat ze bij Ilenia op de arm en toen Martina ging huilen, legde ze haar op haar buik in de wagen. Fiona reageerde meteen: lekker slapen Martina.