Aan het eind van de middag moesten we de boodschappen ophalen bij de supermarkt en dat was nou een mooi kort stukje om te proberen met de bakfiets voor Fiona en voor mij.
Ik had al sinds eind december niet meer gefietst, dus ik was benieuwd hoe het zou zijn en of ik nog conditie had, de bakfiets is namelijk best zwaar ook al trapt hij heel licht. De fiets ging erg moeilijk van het slot en de schroef om het zadel lager te zetten was flink verroest... Uiteindelijk ging hij toch los en kon het zadel lager. Fiona lekker in haar sneeuwpak gehezen en in de maxi cosi vastgezet. Ze vond het allemaal prima. Fiona in de bak en fietsen! Ze vond het heerlijk want het hobbelde lekker. Ze zat achteruit in de bak zodat ik naar haar kon kijken, en zij naar mij. En zo zit ze ook niet in de wind.
Image

Nu Fiona met maxi-cosi in de bak zit, kunnen er een stuk minder boodschappen in. Gelukkig hadden we nu maar 1 tasje. Binnenkort maar even grote fietstassen voor op de bagagedrager kopen.
Het stukje naar de supermarkt beviel erg goed. Daarom zijn we nog een rondje door het park gaan fietsen. Fiona viel al snel in slaap en heeft heerlijk geslapen. Ze werd pas wakker toen we thuis kwamen.
Ik vond het fietsen ook erg fijn. Ik had al een poos niet meer gefietst en had het echt gemist. Mijn conditie is wel flink achteruit gegaan, ik moest zelfs bij een heuveltje in het park afstappen om te lopen(!). Een bevalling is niet niets. Ik denk nog niet dat ik al naar oost kan fietsen over die twee hoge bruggen heen dus maar flink oefenen met dit lekkere weer.
Voor de geboorte van Fiona hadden we ook al gepast of de wagen in de bakfiets kan. Het past dus net als de wielen eraf zijn. Zo kunnen we ergens heen fietsen en daar dan gaan wandelen.

Vrijdag heel veel boodschappen gedaan met Fiona bij de Maxis. Het pastte net:
Image

Een schone bakfiets en Fiona heeft nog heerlijk geslapen na het ritje.
Image
Image