Loading...
 

race fiets

Author: tibi - Published 12 Oct 15 19:50 - (1796 Reads)
luca heeft een nieuwe race fiets. hij is er super blij mee. ook met de versnellingen. als hij de brug op gaat zet hij hem op de zwaarste versnelling: 'dan hoef ik niet zo veel te trappen want de brug is al zo zwaar'.

luca logica

Buiten spelen

Author: janneke - Published 07 Feb 11 21:31 - (1999 Reads)
Vorig weekend waren we lekker naar buiten geweest. Nu het niet meer zo ijzig koud is, kunnen we ook wat langer buiten blijven.

Bakfiets

Author: janneke - Published 16 Aug 10 13:47 - (1161 Reads)
Alhoewel Fiona steeds vaker zelf fietst, zitten ze nog heel vaak samen in de bakfiets. En dat is gezellig!

Bakfietsje

Author: janneke - Published 14 Mar 10 16:23 - (1166 Reads)
We hebben het kinderbakfietsje al heel lang en sinds kort is het weer erg populair bij Luca. Het leukste is het vervoeren van knuffels of poppen.

Grote fiets

Author: janneke - Published 19 Oct 09 09:33 - (1363 Reads)
Fiona had met Sinterklaas al een nieuwe fiets gekregen. Het is een hele mooie fiets. En sinds kort kan ze er op fietsen!

Los fietsen

Author: janneke - Published 20 Jun 09 19:57 - (1219 Reads)
Nu Fiona zo goed kon steppen, wilde ik proberen te oefenen met los fietsen.
Fiona zag het niet zo zitten. Ze fietst amper want ze loopt liever aan de wandelwagen of ze zit in de bakfiets. Dus met een beloning in het vooruitzicht, wilde ze het wel proberen.

Step

Author: janneke - Published 20 Jun 09 19:52 - (1239 Reads)
Voor haar vierde verjaardag wilde Fiona heel graag een echte step. En die kreeg ze opa Jan en oma Joke: een prachtige lila step voor grote kinderen. En eigenlijk was de step nog wel wat groot. Na een paar keer heel hard proberen gaf ze het op en schoof de step de schuur in om er niet meer uit te komen.

in de bakfiets

Author: janneke - Published 20 Oct 07 21:57 - (907 Reads)
Toen Luca 8 weken oud was, begonnen we met korte stukjes in de bakfiets. Hij zit dan in de maxi-cosi in e bak. Fiona kan er dan nog net bijzitten op het bankje.

Fiona op de fiets

Author: janneke - Published 10 Oct 07 12:31 - (1200 Reads)
Drie keer per week fietst Fiona op haar kleuterfiets met zijwieltjes naar de creche. Dit doen we sinds Luca geboren is, daarvoor zat ze altijd in de bakfiets of achterop. Omdat Luca de eerste weken nog niet in de bakfiets mocht met de maxicosi, gingen we lopend. Maar omdat het best een stuk lopen is naar het volgende eiland, fietst ze liever. Dat gaat ook vlotter, echter we doen er wel 3 kwartier over.
Praten en fietsen tegelijk dat lukt eigenlijk nog niet dus stopt ze om iets te vertellen, en ze heeft veel te vertellen. Ook stopt ze om steentjes, blaadjes en papiertjes te bekijken.

Fietsen

Author: janneke - Published 29 Apr 07 08:58 - (1464 Reads)
Fietsen vindt Fiona nog steeds geweldig. Al vanaf jongsafaan geniet ze op de fiets. Ik zit zelf ook wel eens in de bak als Tibor fietst, en inderdaad dat is heerlijk!
Ze zit dan ook heel graag in de bakfiets. Lekker op het bankje, alleen of met de pop naast zich. Of op een matje in de bak. En een dekentje over haar benen in de winter.
Als ze moe is, slaapt ze nog graag in de bak. Ze is al veel te lang voor de bak en ligt dan opgerold maar slaapt heerlijk.

fiets-stoeltje

Author: janneke - Published 30 Oct 06 21:12 - (1183 Reads)
Ik heb een fiets stoeltje op mijn hybride laten zetten.
Zo kan ik in de ochtend Fiona wegbrengen naar de creche en dan snel door naar mijn werk.

fietsen (nogmaals)

Author: janneke - Published 06 Aug 06 10:41 - (1428 Reads)
Fiona kan echt zelf fietsen!
We hebben een piepklein kinderfietsje met trappers aan het voorwiel en zijwieltjes.

Fietsen

Author: janneke - Published 17 Jul 06 21:22 - (1356 Reads)
We hebben bij het vuilnis een piepklein kinderfietsje met zijwieltjes gevonden en trappertjes aan het voorwiel. Eerst gebruikte ze deze altijd als loopfiets en zette ze zich af met haar voeten.

Fietsen

Author: janneke - Published 10 Aug 05 09:34 - (1114 Reads)
Fietsen vindt Fiona heerlijk. Al na het ontbijt vraagt ze hoopvol: tiets?? Wijzend naar buiten naar de bakfiets. Dan moeten we eerst aankleden. Daarna gaan we vaak wel fietsen. Naar de winkel, naar de creche, naar de stad, of gewoon een rondje park.

Zelf fietsen

Author: janneke - Published 17 Jul 05 21:18 - (1232 Reads)
We hebben een driewieler met duwstang. Ze kan nog niet bij de trappers dus duwt ze zich met haar tenen vooruit of wij duwen. Ze kan goed sturen maar vindt het ook leuk om af en toe expres te botsen. Zelf duwen met de duwstang vindt ze ook leuk.

Fietsen

Author: janneke - Published 01 Apr 05 13:56 - (1099 Reads)
Nu het weer lekker weer is, fietsen we weer heel veel. Fiona vindt het heerlijk op de fiets, als een prinses zit ze op het bankje van de bak en kijkt in het rond. Onderweg wijst ze van alles aan.

Bakfietsje

Author: janneke - Published 30 Apr 04 22:31 - (1247 Reads)
Fiona heeft nu haar eigen bakfiets!

In de bakfiets

Author: janneke - Published 03 Mar 04 21:29 - (1826 Reads)
Vandaag ging het Diemerpark open. s Middags waren we er gaan wandelen maar Fiona had het niet zo naar haar zin in de wandelwagen. Na een klein stukje wandelen, ben ik naar huis gegaan met een huilende Fiona op mijn arm. Thuis viel ze meteen in slaap (in de wandelwagen!) en heeft een hele poos geslapen. Jammer dat ze dat nu niet deed in het park, dan hadden we langer kunnen wandelen.

Shoutbox

sonja: Lang zal Luca leven, lang zal Luca leven, lang zal Luca leven in de gloria....Eén jaar alweer! Tot zondag ;)
sonja: Luca is echt een schatje en wat leuk om Fiona zo trots te zien als grote zus! Ik kom snel weer als ik terug ben van vakantie!!!
sonja: Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria! Drie jaar alweer....
tibi: guus nu wel zie links onder. en totties zijn brokjes
Guus: Ha Tibi, hebben jullie een RSS feed voor deze site?