Het leukste is de wandelwagen en dan vooral buiten ermee rondlopen. Ze loopt in het gras, op de stoep, in het zand, stoep af en weer op bij het oversteken. Alles wordt geregeld voor de pop. Halverwege de route een fles, dan moet ze weer verzitten, zonnekap op, zonnekap af. Erg leuk om te zien hoe ze voor de pop zorgt.

Thuis krijgt de pop, net als zijzelf, liggend op een kussen de fles. Daarna gaat ze speelgoed zoeken voor de pop en dat geven. Als wij aan tafel zitten, zit de pop erbij. Helaas voor Fiona mag de pop geen echt eten en drinken en ook niet in bad. Wel heeft ze een luier voor de pop en billendoekjes. In de fiets zit de pop naast haar op het bankje met ook een zonnehoedje op. Als er een bus langsrijdt zwaait Fiona naar de bus en dan laat ze de pop ook zwaaien.
En de pop gaat ook in het stoeltje van de winkelwagen mee boodschappen doen.

Vanmorgen op de creche pakt ze meteen weer een pop en het is altijd die ene blote pop met maar 1 arm. Ze rukt twee wippertjes uit de hoek en de pop moet om en om in de ene wipper zitten en in de andere liggen. Of eigenlijk wordt ze erin gegooid door Fiona. Ze zorgt verder goed voor haar poppenkind want ze pakt ook een babygym erbij en gaat dan de pop laten zien hoe je ermee kunt spelen.
Als de pop goed geinstalleerd is, gaat ze gewoon verder met de andere kinderen. Voor elk kind pakt ze speelgoed uit de kast en geeft dat aan. Uitgetrapte sokjes en weggegooide spenen worden netjes bij de bijbehorende baby gelegd.