De eerste paar dagen hebben we hem niet horen huilen. Hij sliep en pruttelde. Voor het drinken werd hij wel wakker maar huilde niet. Op de derde dag hebben we hem voor het eerst horen huilen, hij had honger!
Elke dag krijg hij wat meer melk in zijn fles maar hij houdt het tempo niet bij. De eerste dag kreeg hij 20 ml, dat ging goed. Nu mag hij al 80 ml maar drinkt soms maar 50 en soms 80. Gelukkig groeit hij goed en is hij erg tevreden. 's Nachts gaat hij ook vlot weer slapen na de fles.
Als hij honger heeft, hapt hij om zich heen met wijdopen mond. Tegelijkertijd probeert hij zijn handen in zijn mond te stoppen. Soms schudt hij heel wild met zijn hoofd en open mond, op zoek naar de melk. Dat ziet er erg schattig uit.

Na het drinken gaat hij vaak weer verder met slapen of hij is een poosje wakker. Dan ligt hij rustig om zich heen te kijken. Van harde geluiden schrikt hij wel, van geschreeuw van Fiona eigenlijk niet. Hij is dus echt al gewend aan haar stem tijdens de zwangerschap.

Luca ligt languit en is lekker ontspannen. Als hij slaapt, kun je hem makkelijk in bed leggen, dan slaapt hij lekker verder. Wanneer je hem op zijn buik tegen je schouder legt, wil hij zijn hoofd al rechtop houden. Dat lukt redelijk goed maar hij wankelt flink.

Badderen vindt hij heerlijk. Languit ligt hij in het water te genieten en wappert wat met benen en armen. Met grote ogen kijkt hij dan rond. Sinds een paar dagen is hij overal aan het vervellen dus ik noem hem nu ook wel 'ons velletje'. De navel was goed aan het indrogen maar stonk wel heel erg. Dat stukje is er vandaag afgevallen dus nu heeft hij een mooie navel.

Fiona is nog steeds dol op haar broertje. Ze wil hem wel een paar keer per dag op schoot en verder let ze goed op hem. Ze wil graag helpen met van alles en is erg lief voor hem. Ze doet erg voorzichtig met hem en geeft hem 'zachte kusjes' want het is nog een kleine baby. Ze is helemaal niet jaloers op hem en alle aandacht die hij krijgt.