Siepie is een favoriet, hij kijkt graag naar haar en volgt haar de hele kamer door met zijn ogen. Heel soms komt Siepie dichtbij en dan mag hij even graaien in haar zachte haren. Dat vindt Luca erg leuk, Siepie iets minder maar ze laat het toe.

Image

Image

Ook kijkt hij graag naar ons. Wanneer hij in de wipper bij me zit, en ik bezig ben, kijk ik af en toe even naar hem. Hij kijkt net zo lang naar mij tot ik omkijk en dan krijg ik direct een grote lach van hem, super!

Vanuit de wandelwagen kijkt Luca ook graag rond dus rijden we nu vaak met de kap open. Aandachtig kijkt hij naar bomen, huizen en lantaarnpalen of wat er nog meer te zien is.
Laatst had ik de kap weer eens dicht omdat de zon zo fel scheen, en waren er allemaal bewegende schaduwen op de binnenkant van de kap. Dat vond hij ook heel interessant en hij volgde alles met zijn ogen.

De fles drinkt hij vaak liggend bij mij op schoot. HIj ligt dan recht op mij dus kan hij mij niet aankijken> Dat ligt het meest comfortabel want ik hoef zijn hoofd niet op te houden dus ik krijg geen lamme arm. En omdat hij me niet kan zien, gaat hij braaf drinken ipv kletsen en babbelen en lachen, dat doen we namelijk pas erna.
Maar nu heeft hij ontdekt dat hij wanneer hij zich half omrolt en zijn hoofd achterover gooit, hij mijn gezicht toch kan zien. Dus doet hij dat voortdurend bij het drinken, gewoon om even hallo te zeggen met zijn ogen tegen mij. Heel schattig.