Op het feestje zou heel veel vuurwerk zijn.
Natuurlijk vond ze het spannend en het duurde best lang voor ze eindelijk sliep. Gelukkig dat ze wel sliep want ze was best moe en zou het anders niet volgehouden hebben. Om half twaalf heb ik haar wakker gemaakt en dat ging zo: ze lag lekker te slapen en ik zei zachtjes haar naam. Direct schoot ze overeind en rukte het gordijn open. Teleurgesteld was ze dat er geen vuurwerk was.
Het was pas half twaalf dus ze moest nog even wachten. Vlug kleedde ze zich warm aan en we gingen naar beneden. Ze was erg vrolijk en gezellig maar wilde eigenlijk niets eten en al helemaal geen oliebol proeven.
Om twaalf uur hebben we geproost, Fiona wilde niet meedoen maar wilde wel gelukkig nieuwjaar knuffelen. Voor de ramen van de opbouw hebben we van het vuurwerk genoten. Fiona vond alle kleuren en sterretjes erg mooi. Ze zat met haar neus aan het glas geplakt. Ik heb het raam nog even open gedaan maar dat vond ze erg eng.
Daarna was ze echt klaarwakker en wilde nu wel oliebollen proeven en proosten met een mooi wijnglas met water. Ze heeft nog even lekker gespeeld en daarna zijn we met zijn allen naar bed gegaan.

Image


En Luca, die sliep!
Image

Hij had om half tien een fles gedronken en was toen in slaap gevallen. Ik had hem in de box gelegd want ik hoopte dat je daar het minst zou horen van het geknal. En hij sliep braaf overal doorheen. Om kwart voor een werd hij wakker voor een fles en reageerde niet op alle knallen die we van buiten hoorden. Op de bank op schoot dronk hij zijn fles terwijl ik buiten nog vuurwerk zag.
Daarna lag hij wat te soezen op mijn schoot en kon ik hem zo in bed leggen waar hij verder sliep tot de volgende ochtend 6:00 uur.